Αγορά info.gr. Τα πάντα για την ελληνική αγορά.

Χριστουγεννιάτικα δώρα

Έφτασε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου για σπαζοκεφαλιές. Δώρα για εκείνον, εκείνη,
τα παιδιά, τους γονείς, δώρα για επισκέψεις , δώρα για εορτάζοντες, στολίδια για το σπίτι….έλεος!.
Λοιπόν για να μην σας αφήσουμε στο έλεος του Θεού και της Παναγίας γιορτάρες μέρες
σας δίνουμε μια πρώτη βοήθεια με ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Σημαντικό είναι το πόσο θέλουμε να ξοδέψουμε αλλά και πόσο
πρωτότυποι θα είμαστε για να μη δούμε τα δώρα μας πεταμένα και παρατημένα σε κάποια γωνιά.
Εμείς είμαστε λάτρεις του χειροποίητου δώρου και του δώρου με άποψη.
Το χειροποίητο φέρει την ενεργεια του ανθρώπου που το κατασκεύασε, είναι μοναδικό και έχει μια διαχρονική αξία.
Μη νομίζετε ότι τα χειροποίητα δώρα είναι κατ’ανάγκην ακριβά - υπάρχουν ωραιότατα δωράκια για όλα τα βαλάντια.
Επίσης είναι κάτι που δεν κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά με αποτέλεσμα να εκπλήσσει ευχάριστα αυτόν που θα το λάβει.

Όμως επειδή των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, μην τρέχετε σαν τους παλαβούς τελευταία στιγμή για να πάρετε τα δώρα σας, γιατί θα πάτε για μαλλί και θα βγείτε κουρεμένοι. Ας μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα καταστήματα ανεβάζουν υπερβολικά της τιμές τους αυτή την περίοδο.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Για τα χριστουγεννιάτικα δώρα κάνουμε την έρευνα αγοράς μας από νωρίς και δεν καταφεύγουμε στις δοκιμασμένες λύσεις στα ίδια και τα ίδια πολυκαταστήματα,
γιατί στο τέλος θα καταντήσουμε β_α_ρ_ε_το ί !

Ξεκινώντας με ένα από τα κλασικά χριστουγεννιάτικα δώρα, το γούρι, εμείς θα σας προτείνουμε κάτι πολύ κλασάτο και εντυπωσιακό: Αληθινά ρόδια, κουκουνάρες, πευκοβελόνες, αγριοβελανιδιές επιμεταλλωμένα με χρυσό 24κ, ασήμι, μπρούτζο,δουλεμένα στο χέρι με πιστοποιητικό γνησιότητας. Κομπλέ με κυριλέ κουτάκι θα τους αφήσετε όλους άναυδους. Στο μεταξύ εσείς θα έχετε πληρώσει από 30- 37 ευρώ, μόνο! Με την ίδια τεχνική θα βρείτε υπέροχα κλαδιά - κηροπήγια, στεφάνια λυγαριάς με διακοσμητικά φύλλα και καρπούς για την πόρτα ή ακόμα καλύτερα το γιορτινό τραπέζι σας. Προσοχή-προσοχή: Όλα αυτά τα υπέροχα δωρα, που θα σας στοιχήσουν κάτι παραπάνω από τα κινέζικα, δεν είναι ούτε εποχιακά ούτε μιάς χρήσεως - μπορείτε να τα χαίρεστε όλο το χρόνο για πολλά πολλά χρόνια!

Χριστουγεννιάτικα δώρα


Για τη συνέχεια υπάρχουν πολλές και ποικίλες ιδέες: μικρά δωράκια καθαρά χριστουγεννιάτικα από μέτταλο
ζωγραφισμένο στο χέρι, κεραμικό, και ύφασμα. Εμένα θα μου άρεσε προσωπικά το προβατάτι με κολιέ, ή το
φεγγαράκι με φτερά αγγέλου για προχωρημένα γούστα. Εδώ οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές από 9-10 ευρώ και πάνω.


Μία πρόταση για τους άντρες καταναλωτές: γιατί αγχεστε και το αχγος μικραίνει τη ζωή. Σας βρήκαμε τα τέλεια δώρα για την αγαπημένη σας: Κοσμήματα με σατέν κορδελίτσα και γυαλί μουράνο: Θα ενθουσιαστεί που το σκεφτήκατε μόνος σας – στο μεταξύ θα σας στοιχήσει από 27- 60 ευρώ.

Χριστουγεννιάτικα δώρα

Οι ιδέες για δώρα συνεχίζονται: αφιερωμένο στον γυναικείο πληθυσμό που ποτέ δεν ξέρει τι αρέσει στον αγαπημένο τους - κατά κύριο λόγο τίποτα απ’αυτά που αρέσουν σ’εμάς τις γυναίκες. Όμως …σύγχρονες κατασκευές/ ρολόγια με θέμα σουρεάλ που ταιριάζουν στο γραφείο ή στη βιβλιοθήκη( 43-75ευρώ) – και τσουπ περάσαμε τον σκόπελο για φέτος (από του χρόνου ξανά).

Χριστουγεννιάτικα δώρα

Πάλι πλαστικά παιχνίδια θα πάρετε σαν δώρα για τα παιδιά; Όλο και σε κάποια επισκεψη θα έχετε να πάτε σε σπίτι με μικρά ή και μεγάλα παιδιά Ιδού λοιπόν μια μεγαλοφυής ιδέα: Μια υπέροχη ξύλινη τρίλιζα με παίκτες ξωτικά ή πειρατές ανάλογα. Εναλλακτικά ένας ξύλινος γκρινιάρης με παίκτες ξωτικά που παίζεται από τέσσερα άτομα.Οι τιμές από 32-75 ευρώ. Παίρνετε ένα δώρο με στυλ για όλη την οικογένεια!

Χριστουγεννιάτικα δώρα


Οι ιδέες συνεχίζονται αλλά νομίζω ότι είναι ώρα να βάλετε και τη δική σας φαντασία να δουλέψει.
Εάν πάλι σας έχει κουράσει η δουλειά, είμαστε εδώ για σας 365 μέρες το χρόνο 24ώρες το 24ωρο !

Το άρθρο " Χριστουγεννιάτικα δώρα " είναι μια προσφορά του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος www.yfes.com. Ένα ξεχωριστό ελληνικό κατάστημα στο ίντερνετ όπου μπορείτε να βρείτε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες σε προσιτές τιμές. Δώρα με στυλ και άποψη. Διαβάστε επίσης το άρθρο για τα πασχαλινά δώρα.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Το www.marketinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην ελληνική αγορά και στα ελληνικά καταστήματα. Ένα φιλόδοξο project, μια πλήρης χαρτογράφηση της ελληνικής αγοράς και παρουσίαση της στο ίντερνετ. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr.

INTERNETINFO ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ © MARKETINFO.GR