Αγορά info.gr. Τα πάντα για την ελληνική αγορά.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

ΠΙΣΩ

Επιχειρηματικά δώρα

Επιχειρηματικά δώρα

Επιχειρηματικά δώρα

Επιχειρηματικά δώρα

Χριστουγεννιάτικα Στεφάνια

Χριστουγεννιάτικα Καράβια ως επιχειρηματικά δώρα

Επιχειρηματικά δώρα

Όμορφες πρωτότυπες δημιουργίες για την προβολή της επιχείρησής σας ή πλαστικά στυλό, ρολόγια και αναπτήρες;
Σύμφωνα με το ύφος της επιχείρησης και τους στόχους της, αντιστοιχεί και το ανάλογο διαφημιστικό δώρο, δώρο προβολής, δώρο δημοσίων σχέσεων, ένα αντικείμενο σύμβολο του προφίλ της εταιρίας, του κύρους, της οικονομικής της δύναμης. Συνήθως όταν λαμβάνουμε τα συνηθισμένα διαφημιστικά δωράκια των εταιριών, τα χρησιμοποιούμε μεν αλλά και τα χάνουμε χωρίς πόνο καρδίας. Επειδή δε είναι όλα όμοια, δεν κάνουμε καν τον κόπο να διαβάσουμε την επωνυμία της επιχείρησης, ακόμα κι αν την προσέξουμε πολύ γρήγορα θα την ξεχάσουμε.

Επιχειρηματικά δώρα ως διαφημιστική προβολή

Βέβαια είναι και αυτός ένας τρόπος διαφήμισης που απευθύνεται σε μεγάλες μάζες, με κόστος χαμηλό, και ίσως να έχει την αποτελεσματικότητά της. Πάντως, για είμαι ειλικρινής, δεν έτυχε μέχρι ώρας να χρησιμοποιήσω τα αναγραφόμενα στοιχεία της εταιρίας πάνω στο στυλό για να μάθω ποιοι είναι, τι κάνουν ή να επικοινωνήσω μαζί τους. Εάν τώρα πρόκειται για κάποιο διακοσμητικό διαφημιστικό αντικείμενο, όπως ένα ρολόι τοίχου για παράδειγμα, για πειστώ να το τοποθετήσω στο γραφείο ή τον χώρο μου θα πρέπει να μου αρέσει. Το πλαστικό κινέζικο ρολογάκι μάλλον θα το χαρίσω στη γιαγιά μου που έχει μία τάση ρακοσυλλέκτη. Τι θέλω να πω; Ότι απλά η εταιρία σας θα έχει ξοδέψει ένα σημαντικό ποσόν για τη διαφήμισή της, όμως κινδυνεύουν τα αδιάφορα, άχρωμα και πανομοιότυπα αυτά αντικείμενα να καταλήξουν στην κάλαθο των αχρήστων γιατί πολύ απλά ο κόσμος έχει μπουχτίσει από συλλογές διαφημιστικών ρολογιών αναπτήρων και στυλό.

Επιχειρηματικά δώρα με άποψη

Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται πολλές εταιρίες στην δημιουργία πολύ όμορφων αντικειμένων με ιδιαιτερότητα, κατάλληλων για την προώθηση και την διαφήμιση εταιριών. Τα αντικείμενα αυτά είναι χειροποίητα και έτσι μπορούν να προσαρμοστούν άνετα στο προφίλ της δική σας επιχείρησης, όσο για την τιμή είναι σαφώς ακριβότερα από τα πλαστικά αλλά για μεγάλες ποσότητες μπορείτε να πετύχετε πολύ καλύτερες τιμές. Ας μην ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχουν διαβαθμίσεις όσον αφορά το κόστος αναλόγως με το είδος του δώρου και αν προορίζεται σε στελέχη επιχειρήσεων ή υπαλλήλους ή στο ανώνυμο πλήθος.
Γιατί όμως να καταφύγετε σε μια πολυδάπανη λύση; Τι έχετε να κερδίσετε;

Από μια τέτοια επιλογή τα οφέλη είναι πολλαπλά. Μπορεί άμεσα να σας φαίνεται μια δαπανηρή επιλογή για την επιχείρησή σας. Όμως σε βάθος χρόνου είναι μια επένδυση που ανεβάζει το prestige της επιχείρησης σας. Ένα αντικείμενο με αισθητική ποτέ δεν περνά απαρατήρητο, δεν καταλήγει στην κάλαθο τον αχρήστων, δεν μπερδεύεται με δώρα άλλων εταιριών , τοποθετείται σε περίοπτη θέση και αντέχει στον χρόνο. Επιπλέον ενισχύονται μικρά ελληνικά εργαστήρια και όχι οι κινέζοι αυτοκράτορες του κιτς. Όμορφες πρωτότυπες δημιουργίες ή πλαστικά στυλό λοιπόν;
Η επιλογή είναι δική σας…

Επιχειρηματικά δώρα στο ελληνικό ίντερνετ

Επιχειρηματικά δώρα μπορείτε να βρείτε σε πολλά ελληνικά κατάστημα στο ίντερνετ, χιλιάδες μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες σε προσιτές τιμές. Επιχειρηματικά δώρα με στυλ και άποψη.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Το www.marketinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην ελληνική αγορά και στα ελληνικά καταστήματα. Ένα φιλόδοξο project, μια πλήρης χαρτογράφηση της ελληνικής αγοράς και παρουσίαση της στο ίντερνετ. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr.

INTERNETINFO ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ © MARKETINFO.GR