Αγορά info.gr. Τα πάντα για την ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

ΠΙΣΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Διαφημιστικά Δώρα

Διαφημιστικά Δώρα

Τα διαφημιστικά δώρα είναι συνήθως χρηστικά προιόντα που δίνονται από το διαφημιστικό τμήμα, το τμήμα Marketing ή το τμήμα δημοσίων σχέσεων μιας εταιρείας με σκοπό την ισχυροποίηση του ονόματος της. Γι'αυτό το λόγο τα διαφημιστικά δώρα έχουν τυπωμένο το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας που διαφημίζουν, ώστε να υπενθυμίζουν το όνομα της εταιρείας ανάμεσα στην καθημερινότητα των χρηστών και να κάνουν πιο εύκολη την επικοινωνία με πιθανούς πελάτες.

Τα διαφημιστικά δώρα μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε σε μερικές κατηγορίες ανάλογα με τον τρόπο διανομής τους και το σκοπό τους.

Τα διαφημιστικά δώρα χαμηλής αξίας, που δίνονται δωρεάν στον οποιδήποτε που έρχεται σε επαφή με κάποιο τμήμα της εταιρείας και συνήθως είναι ένα χρήσιμο αντικείμενο καθημερινής χρήσης.

Τα διαφημιστικά δώρα που είναι δωρεάν δείγματα προιόντων της εταιρείας και συνήθως αποτελούν τμήμα κάποιας διαφημιστικής καμπάνιας για να γίνει γνωστό κάποιο καινούργιο προιόν.

Τα διαφημιστικά δώρα μεσαίας αξίας, που συνήθως τα ονομάζουμε και επιχειρηματικά ή επιχειρησιακά που δίνονται από τις επιχειρήσεις στους υπαλλήλους και στους πελάτες συνήθως με την ευκαιρία κάποιας μεγάλης γιορτής (χριστούγεννα - πρωτοχρονιά - μια σημαντική για την εταιρεία ημερομηνία).

Τα διαφημιστικά δώρα υψηλής αξίας που συνήθως συνοδεύουν μια μεγαλύτερη αγορά ως επιβράβευση του πελάτη.

Τα διαφημιστικά δώρα αναγνώρισης ή επιβράβευσης που συνήθως δίνονται σε υπαλλήλους ή συνεργάτες της εταιρείας ως αναγνώριση των καλών υπηρεσιών τους προς την εταιρεία.

Διάφορα διαφημιστικά δώρα που δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν και μπορεί να δωθούν σε έκτακτα γεγονότα, αναμνηστικά ή σύμβολα κάποιας προωθητικής ενέργειας.

Τα πιο συνηθισμένα δωρεάν χρηστικά διαφημιστικά δώρα που αποτελούν και το μεγαλύτερο κομμάτι αυτής της μεγάλης αγοράς των δώρων είναι: ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ, ΑΝΟΙΧΤΗΡΙΑ, ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΗΜΙΚΑ, ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΙΔΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΕΥΡΕΤΗΡΙΑ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ , ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ, ΘΗΚΕΣ CD, ΘΗΚΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΠΕΛΑ, ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ, ΚΑΣΚΟΛ, ΚΑΡΤΟΘΗΚΕΣ, ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕΣ - ΜΠΡΕΛΟΚ, ΚΟΥΤΙΑ, ΚΟΡΝΙΖΕΣ, ΚΟΥΠΕΣ,
ΚΥΠΕΛΛΑ, ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ, ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑ, ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ,
ΜΕΖΟΥΡΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΜΟΛΥΒΟΘΗΚΕΣ, ΜOUSE PAD, ΜΠΟΥΦΑΝ
ΜΠΛΟΥΖΕΣ, ΜΕΜΟ, ΜΟΛΥΒΙΑ, ΜΠΑΛΕΣ, ΝΕΣΕΣΕΡ, ΝΤΟΣΙΕ, ΟΜΠΡΕΛΕΣ, ΟΡΓΚΑΝΑΙΖΕΡ, ΠΛΑΚΕΤΕΣ, ΠΟΤΗΡΙΑ, ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΠΡΕΣΣ ΠΑΠΙΕ, ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ, ΠΥΞΙΔΕΣ, ΠΑΖΛ, ΡΑΔΙΟ - CD, ΡΟΛΟΓΙΑ, ΣΗΜΑΙΕΣ, ΣΑΚΙΔΙΑ, ΣΟΥΒΕΡ, ΣΠΙΡΤΑ
ΤΣΑΝΤΕΣ, ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΑ, ΣΤΥΛΟΘΗΚΕΣ, ΤΑΜΠΑΚΕΡΕΣ, ΦΑΚΟΙ,
ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ, ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ, ΧΑΡΑΚΕΣ,ΧΑΡΤΟΚΟΠΤΕΣ, ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, Κ.Α

Σχετικό άρθρο με τα διαφημιστικά δώρα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

 

Το www.marketinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην ελληνική αγορά και στα ελληνικά καταστήματα. Ένα φιλόδοξο project, μια πλήρης χαρτογράφηση της ελληνικής αγοράς και παρουσίαση της στο ίντερνετ. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr.

INTERNETINFO ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ © MARKETINFO.GR